Dobrodošli     Pozovite +387 63 697 960     Pratite nas

Image Alt

Najčešća pitanja

  /  Najčešća pitanja

Najčešća pitanja

Koliko traju predavanja?

Koliko je trajanje časa, koliko časova dnevno, koliko dana?

Osam dana, po osam školskih časova. Program rada je planiran na bazi časova u trajanju od po 45 minuta. Dnevni plan rada uključuje 8 ovakvih časova, ukupno jedan sat pauze i još jedan sat za slobodne aktivnosti, pitanja i odgovore.

Raspored po modulima?

Koliko modula sadrži kurs, kakav je raspored broja časova po modulima i kakav je sadržaj po modulima?

Zvanični Apple trening se sastoji od dva glavna modula:

  • Introduction to Swift 4
  • Introduction to the iOS 11 SDK

Prvi modul traje dva radna dana, dok drugi traje tri radna dana.
Kompletan trening traje ukupno osam dana. Ukupno tri dana su predviđena za celodnevne vežbe, konsultacije, asistiranu podršku u procesu programiranja i utvrđivanje gradiva.

Certifikacija?

Da li se po završetku obuke održava polaganje i da li se dobija zvanični sertifikat?

Kompanija Apple ne sprovodi organizovanu sertifikaciju za navedene programe obuke. Svaki polaznik koji prisustvuje svim časovima – dobija zvanični Certificate of Achievement za oba navedena modula.

 

Nivo znanja koji stiče polaznik koji savlada prezentirano gradivo jeste dovoljan za dnevne programerske aktivnosti na nivou juniror developer-a, kao i za značajno brže samostalno napredovanje, nego što je to slučaj, ukoliko ne raspolaže znanjem obrađenim tokom ovog kursa.

Materijal za obuku?

Da li se obuka vrši po definisanom programu i da li postoji materijal za obuku?

Obuka prati knjigu: App Developmet With Swift u izdanju Apple-a, i to je osnovni materijal za obuku. Knjiga je dostupna kroz Apple iBooks. Pored toga, u velikoj meri se koristi zvanična Apple Swift/iOS dokumentacija, dostupna na web sajtu. Polaznici koji ovladaju upotrebom ove literature postaju spremni da koriste i sve ostale resurse dostupne na Internetu, a kojih ima veoma mnogo.

 

Ipak, treba naglasiti da je dokumentacija po kojoj se radi obuka napisana terminološki konzistentno i da svakom programeru treba da bude prvi izbor, pre svega jer gradivo obrađuje detaljno, metodološki ispravno i sledljivo.

Cijena?

Kolika je cijena kursa?

3090,00 KM